Blogin uusi ilme by Annika Välimäki Creative

Tarkkasilmäisimmät ovat jo huomanneetkin, että blogini sai hiljattain uudistuneen ilmeen. Banneri uudistui, ja sitä myötä sain vihdoin yhtenäistettyä myös somekanavien ulkonäön. Jes!

Olin miettinyt uudistamista ja yhtenäistämistä jo pidemmän aikaa, onhan blogi ollut samassa kuosissa siitä lähtien, kun laitoin Santsikuppi.fi-sivuston pystyyn. Jos taas mietin koko blogihistoriaani, on se ollut täynnä sitä sun tätä banneria, eikä mikään kanava ole ollut sopusuinnussa keskenään.

Santsikuppi

 

Tuskin olisin vieläkään saanut mitään konkreettista aikaiseksi ilman lahjakasta graafikkoystävääni Annikaa. Hän ryhtyi tuumasta toimeen, kun heitin ilmoille idean uudesta blogibannerista sekä  samaa ilmettä linjaavista blogin käyntikorteista.  Myös uusia käyntikortteja oli harkinnut jo useiden kuukausien ajan. Käyntikset eivät nimittäin ole mitenkään mennyttä maailmaa: päinvastoin, kiva käyntikortti on oikeasti tapa jäädä muistetuksi.

käyntikortti02

Oma käyntikorttini on raikas ja yksinkertainen, ja se sisältää vain kaikkein oleellisimman. Halusin korttiin kuitenkin jotakin erilaista, ja sen vuoksi nämä kortit onkin kerrostettu, eli ne ovat perinteistä käyntikorttia jämäkämpiä. Tykkään aivan hurjasti, näitä kelpaa nyt jakaa oikein ylpeydellä. ;)

Suunnittelussa Annika hoiti oikeastaan kaiken: olin suunnitteluvaiheessa varmaan se perinteisen vaikea asiakas, joka haluaa jotain kivannäköistä, muttei oikein osaa selittää millaista ;) Halusin jotakin melko simppeliä: ei liikaa koristeluita, ei korttia täyteen infoa, kuitenkin mielellään jonkinlaisen kuvituksen osaksi kokonaisuutta. Annoin siis melko vapaat kädet, ja olen lopputulokseen todella tyytyväinen!

käyntikortti01

Voit käydä tutustumassa Annikan valikoimiin, aiempiin töihin ja tyyliin tämän linkin kautta. Tarjolla on kaikkea simppelin tyylikästä sisustusjulisteista logosuunnitteluun, korttimallistoista hääkutsuihin sekä paljon muuta niin yksityisille kuin yrityksillekin. Jos siis koet tarvetta mille tahansa tämän tyyppiselle toteutukselle, suosittelen ehdottomasti puhelinsoittoa tai sähköpostittelua Annikalle :)

www.annikavalimaki.com

Annika Välimäki Creative

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.