Dots-bloggaajailtamat

Kerrankin päätin tarttua tuumasta toimeen, ja kirjoittaa blogiin heti tapahtuman jälkeen. Näinhän se aina pitäisi tehdä, mutta jahkaajaluonteeni kirjoittaa usein vasta päivien tai pahimmassa tapauksessa viikkojen kuluttua tapahtuman jälkeen. Tänään poikkeus sääntöön. Tänään osallistuin Dotsin järjestämään bloggaajailtaan.

Dots on Turun Linnankadulle puolisen puotta sitten rantautunut lifestyleliike. Tutustuin tähän putiikkiin jo syksyllä heti avajaisten jälkeen, ja ostin vuoden pimeimpinä hetkinä myös neuleen, joka on paras vaateostokseni aikoihin. Neule on lämmittänyt talven tuiskeissa ja ilahduttanut muutenkin kauneudellaan ja pehmeydellään. Onneksi ostin sen. Laitoin itselleni nyt tilaukseen asukuvan, jossa tuo karamellinpunainen neule pääsisi näkyville. Sitä tekee oikein mieli mainostaa, ihana ihana ihana vaatekappale.

dots09

dots03

Lämpimistä ja positiivisista kokemuksista johtuen kutsu Dots-iltaan kuulosti erittäin tervetulleelta, kun tapahtuman puuhanaisena toiminut Mari sitä ehdotti. Henkilökunta esitteli tuotteita innoissaan, tarjolla oli juomaa ja naposteltavaa, tunnelma oli rento ja kaikki oli tietysti kovin kaunista.

dots08

dots06

Dots on siitä loistava liike, että siellä on vähän kaikkea: ei vain vaatteita ja asusteita, vaan kahdessa kerroksessa kirjoja, koruja, ruokaa ja tietysti laaja valikoima erilaisia sisustusjuttuja astioista torkkupeittoihin. Jos joku kysyisi minulta, että mistä kannattaisi etsiä jotakin persoonallista mutta käytännöllistä lahjaa tupaantuliaisiin, synttärilahjaksi tai vaikka anoppilaan, sanoisin että mene Dotsiin.

Dotsista löytyy kattava valikoima juuri sellaista tavaraa, jota harvemmin raaskii itselle ostaa, mutta joka lahjana ilahduttaa useimpien mieltä. Ne ovat myös kulutustuotteita, eivätkä vain uusia, turhia koriste-esineitä, joista ei ole mitään iloa. Suurimmalla osalla Dotsin tuotteista on jokin oikea funktio.

dots10

Ostin mä vähän uusia juttuja, ihan itselleni. Mutta niistä myöhemmin lisää. Kiinnyin erityisesti myös alla oleviin Gauharin koruihin. Nuo korvikset olivat loisteliaita: sopivalla tavalla wanhan ajan mummotyyliä, mutta silti aika mageita, niin kuin Dotsin myyjättären kanssa haastoimme. Tuo taustalla piileksivä rannekoru melkein tarttui matkaan, mutta sitä jäin vielä miettimään. Jos se tulee uniin, niin käyn hakemassa.

dots07

Kiitos Dots! Palaamme varmasti asiaan.

2 thoughts on “Dots-bloggaajailtamat”

  1. Ai kauhee, mä en ole vieläkään muistanut (tai saanut aikaiseksi) käydä Dotsissa! Pitääkin ottaa tehtävälistalle lähiaikoina. :) Oispa kiva käydä tällaisissa paikallisissa blogitapahtumissa joskus, mutta pikkublogeihin (tai ainakaan mun :D) ei pahemmin kutsuja satele… Harmi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.