Hääpainajaiset TOP 5

Häihin alle 20 päivää aikaa, ei ihme että alkaa jännittää! Häihin liittyvää suunnittelua on riittänyt nyt melkein joka arkipäivälle, ja jos ei suunnittelua niin ainakin päänsisäistä raksutusta asiasta jos toisesta  aiheeseen liittyen. Tottakai nuo ajatukset ovat sitten tulleet uniin asti. Alla hääpainajaisten TOP 5!

lettikihara03

Nro 1: Myöhässä omista häistään

Kuten painajaisissani yleensä, myös hääaiheisissa unissani ollaan usein myöhässä. Viimeisimmässä myöhästymisunessa luulemme kaasojen kanssa olevamme ajoissa, mutta jossain vaiheessa tajuamme, että olemme muistaneet vihkimisajan väärin. Kello on jo puoli neljä ja vihkiminen on alkanut kolmelta… Jaiks!

Nro 2: Esteet tutkimatta

Toisessa unessa pääsemme onnellisesti alttarille asti, mutta sitten pappi alkaa kysellä, olemmeko tehneet avioliiton esteiden tutkinnan. Emme tietenkään ole, ja joudumme kääntymään alttarilta nöyrinä takaisin. Unessa oli toki täysin luonnollista, että pappi selvitti esteellisyysasiaa vasta hääpäivänä ja vihkimistilanteessa. ;D

Nro 3: Tyhjä tanssilattia

Kolmannessa unessa häämme ovat ilmeisesti niin epäkiinnostava tapahtuma, että paikalle ei saavu kuin muutama vieras. Tässä unessa sekoittuvat ”harjoitushäät” ja ”oikeat häät”, koska unessa lohdutan itseäni sillä, että ehkä sinne oikeisiin häihin sitten tulee joku..!?

Nro 4: Natural Look

Näin yksi yö myös sellaista unta, että kaikki on valmiina vihkimistä varten, mutta yhtäkkiä tajuan ennen kirkon käytävälle siirtymistä, että mulla ei ole lainkaan meikkiä, kainolokarvat on ajamatta ja muutenkin olen ihan hirveän näköinen. Great! Stressi ulkonäöstä hääpäivänä on ilmeinen.

Nro 5: Mekko hakusessa

Sokerina pohjalla on uni, jossa hääpäivä on ylihuomenna, enkä ole sitten tajunnut hankkia häämekkoa lainkaan. Unen alussa olen ihan lungisti, että ”kyllä se nyt nopeasti löytyy,” mutta shoppailukierrosta tehdessä kello tikittää, ja lopulta ollaan siinä pisteessä, että vihkiminen on tunnin päästä eikä puvusta ole tietoakaan.

lettikihara06

Hauskaa on se, että esimerkiksi mekkounet loppuivat siihen paikkaan, kun puku meni varaukseen, samoin esteiden tutkintaan liittyvät painajaiset loppuivat kuin seinään heti kun asia oli kunnossa. Saa nähdä jatkuuko unet seuraavan parin viikon aikana entistä dramaattisempina! ;D

/Riikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.