Kahvila Porissa – Café & Wine Elba

Kävin tällä viikolla ehkä elämäni ensimmäistä kertaa Porissa. Tai voi olla, että olen joskus käynyt siellä, mutta ainakaan reissuista ei ole jäänyt mitään muistikuvia. En ole kuitenkaan ikinä käynyt esimerkiksi Pori Jazzeilla (tapahtuma on aina kuulostanut mukavalta, joten en tiedä miksi en) tai edes Porin Yyterissä. Paitsi että nyt olen! Nimittäin siellä Yyterissä.

Suuntasimme tämän viikon torstaina tosiaan Porin Yyterin hiekkadyyneille, jonka jälkeen ajoimme vielä Porin keskustan kautta kahvilaa etsien.  Olin jo hiekkarannalla maatessani (joka on muuten mielestäni jotenkin aivan absurdi osa Suomea. Kilometrejä pitkä, pehmeähiekkainen rantaviiva Suomessa? Miten?) googlannut Porin kahviloita, ja arvoin niiden joukosta kohteeksi Café Elban aivan Porin Kauppatorin tuntumasta.

Cafe_Elba02

Cafe_Elba04

Valinta osoittautui onnistuneeksi, sillä sekä cappuccino että focaccia maistuivat erittäin hyvin. Toki viimeisestä kahvikupillisestani oli luvattoman kauan aikaa ja nälkä oli yllättänyt rannalla makoilijan, mutta silti tämän kahvilan italialaisvaikutteiset tuotteet palveluineen miellyttivät kovasti. Makeita kakkuvaihtoehtoja vitriinissä oli useita, tosin en tutustunut niihin itse lainkaan suolaisen nälissäni. Toinen R maistoi tuollaista mokka-lakritsijuustokakkua.

Tämän kahvilan terassillakin oli rentouttavaa istuskella, kun aurinko lämmitti mukavasti lomailijoita. Kahvilan sisätilat eivät tulleet tutuksi palvelutiskiä enempää, mutta ensivaikutelma oli positiivinen ja viihtyisä. Kahvila taisi olla jopa kahdessa kerroksessa. Suosittelen piipahtamaan, jos etsit kahvilaa tai lounaspaikkaa Porista!

/Riikka

Cafe_Elba03

http://www.elba.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.