Kohti joulua, osa 9: Oi kuusipuu

Nyt se on kotona, joulukuusi! Ensimmäinen laatuaan omakotitalossa asuessa, tai omassa kodissa ylipäätään.

joulukuusi_kotona

Luonnonkuusesta tulee ihana tuoksu koko olohuoneeseen. Olin ostanut jo valmiiksi muutamia kuusenkoristeita Murenasta, ensi viikolla ajattelin käydä vielä Stockmannilla katselemassa kuusenkoristevalikoiman, jos siellä vaikka olisi jo kivoja joulupalloja alennusmyynnissä.

Lapsuudessa joulukuusi kannettiin sisälle aina vasta aattoaamuna tai aikaisintaan aatonaattona. Nykyään tuntuu, että joulu aloitetaan myös kuusen osalta monissa paikoissa jo todella varhain, ja se kummastuttaa. Tuntuuko jouluaatto sitten enää miltään? Kuusen kotiin hankkiminen jo viikkoa ennen jouluaattoa tuntui itsestä oudolta, mutta toisaalta; olemme aattona vain hetken omassa kodissamme, joten ehkä kuusesta ehtii nauttimaan paremmin nyt pari päivää ennakkoon.

joulukuusenkoristeet

Jouluviikko on tosiaan alkamassa muutaman tunnin päästä. Töissä pitäisi painaa vielä muutaman päivän ajan, mutta perjantaina rauhoitun joulun viettoon. Toivotaan, että tämä jouluviikko olisi pitkästä aikaa valkea, niin joulun tunnelmaan virittäytyminen onnistuu sitenkin helpommin. Iloa ja valoa jokaisen tulevaan jouluun! <3

/Riikka

joulukuusi_

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.