Korujen ja meikkien säilytys

Innostuin tekemään tällaisen pikapostauksen, sillä löysin tänään Tigerista jotakin, minkä hyvästä järjestelijä sisälläni saa taas hykerrellä tyytyväisyydestä. Nimittäin kivan korutelineen – vihdoinkin.

Olen jo pitkään miettinyt, miten ihmeessä saisin kaulakorut ja korvikset johonkin järkevään säilytykseen. Näkemäni korutelineet ovat usein liian koristeellisia, epäkäytännällisiä tai rumia – tämä  taas on yksinkertaisuudessaan juuri se mitä tarvitsen. En ole varmasti yksin tämän asian kanssa – kaulakorut ovat aina solmussa keskenään ja korvakorut sikinsokin jossakin purnukan pohjalla.

korut

Tänään silmiini osui sitten tämä. Koruteline, jossa on rivissä palkit korvakoruja varten sekä muutama koukku kaula- tai muita koruja varten. Pientä viilaamista tuo teline vielä vaatisi, lähes kaikki kaulukorut nimittäin ovat pidempiä kuin mitä tuohon saa roikkumaan ilman, että ne laahaavat pöytää. Mutta kelpaa, pidemmille koruille pitää keksiä sitten jotakin muuta.

Toinen juttu onkin sitten, miten saan kissan kynnet pidettyä tuosta erossa. Kaikki kiiltävä kiinnostaa Upia, nimimerkillä yksi kaulakoru jo säpäleinä.

meikit

Ostin samalla myös tällaisen meikkitelineen, joka on kuin tehty huulipunien säilytykseen. Tajusin tosin samantein, että pitää käydä ostamassa toinenkin kappale, eivät ne kaikki tuohon mahtuneet. Tähän asti olen pitänyt kaikkia meikkejä erittäin kätevissä Palaset-laatikoissa. Niissä meikit ovat suojassa pölyltä, mutta huulipunat on kieltämättä kätevämpi säilyttää pystyasennossa.

Ostin myös tämän omenasaippuan, koska se vaan näytti niin kivalta. Onneksi edukkaassa Tigerissa voi tehdä heräteostoksia.

 omena

4 thoughts on “Korujen ja meikkien säilytys”

  1. Kiiitos vinkistä! Olen etsinyt nappikorviksille sopivaa telinettä, toivottavasti löytyy huomenna Hansasta :)

  2. Kannattaa olla varovainen tuon korutelineen kanssa, on hieno ja itsellä oli käytössä 1.5 vuotta, mutta nyt yhtäkkiä lähes kaikki korva-
    ja kaulakorut (aidot ja feikit) jotka tuossa roikkuivat, olivat ilmeisesti reagoineet telineen metallin kanssa, muuttuen kellertäviksi ja todella rumiksi, ovat käyttökelvottomia. :/ Sama kävi lähes kaikille nappikorviksille vastaavassa Tigerin telineessä.

    1. Moi Minttu!
      Aijaa! :o Onpas mälsää, mullakin tuo teline oli tosiaan varmaan parisen vuotta käytössä, kunnes vasta hetki sitten luovuin siitä. En itse huomannut että korut olisivat reagoineet, mutta mulle tuo kaulakoruosio vaan oli lopulta lähes käyttökelvoton, kun kaikki kaulakorut on melkein järjestäen pitkiä. :/ Oma telineeni on muistaakseni nimenomaan Tigerista. Ikävää jos tulee tuollaisia lieveilmiöitä! Nyt koruille taas jo uusi järjestys ;) Siitä onkin tarkoitus tulla uusi postaus vielä tässä syyskuun aikana. /Riikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.