Miten menee?

Syksy juoksee hirvittävää vauhtia eteenpäin, enkä ole pitkään aikaan kertonut täällä blogissa, että miten menee.

katukuva03

Hyvin menee! Siirryin tosiaan kesän aikana Turusta Saloon, ja vaikka muutos on ollut tavallaan suuri, on kaikki sujunut todella hyvin: päivittäinen pendelöinti ei ole tuntunut uuvuttavalta, vaikka se on toki vaatinut pientä sumplimista ja sitä, että päiviä pitää suunnitella tarkemmin jo etukäteen. Olen myös viihtynyt Salossa hyvin.  Melkein isoin asia, mitä Turussa asumisessa kaipaan, on piristävät työmatkat, jotka ennen kävelin Aurajoen vartta pitkin. Ja tietysti ystävät, joiden kanssa tapaamisia pitää suunnitella nyt tarkemmin. Mutta muuten kaikki menee oikein hyvin. Ehkä se vaan on niin, että aika aikansa kutakin. Asuin Turussa 12 vuotta, nyt käyn siellä enää töissä, ja se on aivan ok.

katukuva02

Syksy on ollut niin kaunis, etten ole juuri surrut kesän loppumista, varsinkaan kun saadaan siihen huomenna jatkoa: ollaan nimittäin lähdössä Kreetalle! Siis toivottavasti ollaan, uutisissa juuri peloiteltiin tänään mahdollisella lentäjien lakolla, kuinkas ollakaan, Kreetan lennoilla. Sormet ja varpaat ristissä toivotaan, että huomenna ollaan tähän aikaan juomassa viiniä ja syömässä moussakaa kreetalaisessa ravintolassa.

katukuva

Pientä jännitystä  elämään tuo tällä hetkellä myös asuntoasiat. Vaikka viimeiset pari-kolme vuotta on ollut meikäläisellä yhtä vaihtoa asunnon suhteen, niin ei kahta ilman kolmatta…tai neljättä :D

Olen tosiaan muuttanut viimeisen kahden vuoden aikana kolme kertaa, mutta olen niin vanha tekijä, että eiköhän sitä yksi vielä mahdu mukaan. Saattaa nimittäin olla, että seuraava muutto on hyvinkin lähellä, jos nykyinen asunto menee kaupaksi. Mutta sanotaan näin, että itse soisin tuon seuraavan muuton olevan nyt viimeinen pitkään piiiiitkään aikaan. Paikkakunta pysynee samana, mutta katsotaan nyt millainen pytinki päätetään ostaa, ja milloin. Ja tosiaan, ostaa. Minähän en ole tähän päivään mennessä omistanut palaakaan yhdestäkään asunnosta, joten siirtynen pian ensimmäistä kertaa elämässäni velallisten kuolevaisten joukkoon. Jaiks!

salonmarkkinat

Mitä muuta olen viikon sisällä tehnyt?

  • Virkistäytynyt työporukalla Turun Room Escapessa (suosittelen!)
  • Käynyt Salon syysmarkkinoilla (oli ihana syysilma!)
  • Osallistunut M Kitchen & Café’n avajaisiin (suosittelen tätäkin!)
  • Tehnyt töitä sekä Turussa, Helsingissä että Salossa, viimeisessä etänä
  • Kaupannut toimettomana olleen tulostimeni Tori.fi:ssä ja todennut jälleen kerran, miten hyvin tavara siellä liikkuu
  • Avannut lokakuun Livboxin, ja ihmetellyt miksi se oli tässä kuussa niin huono.
  • Kuunnellut pankkitätiä huuli pyöreänä lainaneuvottelussa.
  • Puunannut kämppää asuntoesittelyä varten.
  • Nähnyt ystävän vaihteeksi aamupalatreffeillä (virkistävää!).
  • Käynyt viikon sisällä ainakin viidessä kahvilassa. La Caffettiera vei voiton.

salonmarkkinat2

Siinä päällimmäiset kuulumiset. Mä lähden nyt tekemään viimeiset pakkaukset ja rukoilen, ettei matkanjärjestäjältä tule ilmoitusta lentojen peruuntumisesta. Jos päästään perille, matkatunnelmia voi seurata Insta-tilin kautta @riikkamikkola. Heippa!

/Riikka

salonmarkkinat-03

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.