Ultimate Joululista 2015

Täällä etelässä on ainakin käynyt selväksi, että joulufiilistä on turha hakea maisemista. Samat lämpötilat jouluna, vappuna ja juhannuksena, minkäs teet. Mutta mitäpä tuota surkuttelemaan, kannattaa vaan panostaa kaikkeen, mitä voi tehdä neljän seinän sisällä: Koristella koti valoilla ja muilla joulujutuilla, syödä hyvää ruokaa ja kuunnella parhainta joulumusiikkia.

20151220_170302

Keräsin listalle kaikki omat joulusuosikkini, joita aion itse kuunnella lomalla. On kotimaista ja ulkomaista, uutta ja vanhaa. Aika laidasta laitaan, Arja Korisevasta Run-D.M.C.:n jouluräppiin, joka muuten parhaan muistini mukaan soi yhdessä joulun klassikkoleffoista, nimittäin Die Hardissa (siinä ensimmäisessä). Arja Korisevan joululevyä olen kuunnellut aina 90-luvulta lähtien (myönnän…), ja vieläkin suurempi suosikki on Celine Dionin joulualbumi. Se on kaikkien aikojen PARAS joululevy. Piste.  Kaikkea muuta joululistani sisältöön liittyen saa kritisoida, kunhan ei arvostele Celineä. ;)

carre

Joulun klassikkoleffoista puheen ollen ajattelin tehdä teille myös leffasuositukset joulunpyhille, mutta niistä enemmän ensi viikolla. Merry X-mas people!

Ai niin, se lista:

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Ultimate Joululista 2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.