Uusi hiustyyli, kiitos.

 

Varasin eilen ajan parturiin. Siihen on vielä pari viikkoa aikaa, eli aikaa suunnitella on vielä tovi. Haluaisin pitkäksi kasvaneen tukkani tilalle jotakin kevyttä ja särmikästä – siksi ajattelin leikata hiukset lyhyiksi.

Olen Instassa ihastunut @chloenbrown ja @saraontheinternet hiuksiin. Esimerkiksi näihin, näihin ja näihin tyyleihin. Lähinnä pohdin, että, leikkaisinko kunnon otsiksen ja että kuinka paljon tai millaisia sävyjä yhdistelisin omaan luonnolliseen hiustenväriini. Skarppi leikkaus vaatii kaverikseen muutaman eri särisävyn.

Otsis mulla on ollut viimeksi vuonna 2005 (?!), joten sen aika voisi olla jälleen. Entä väri? Vaaleanruskeaa vaalean kaveriksi? Tuhkanvaaleaa? Ruusukultaa? Tekisi mieli päräyttää kunnolla, mutta päräyttävä tukka vaatii usein muutakin laittautumista, ja mä olen viime vuodet mennyt aika naturellina. 😃

Kahden viikon päästä sen sitten näkee, mitä tulee. 💇🏼‍♀️

/Riikka

 

2 thoughts on “Uusi hiustyyli, kiitos.”

  1. Vaaleanpunertavaa saa kivasti hiuksiin suoraväreilläkin, laittelen silloin tällöin.

    Eka ja vika hiuskuvista kivoimmat mun mielestä. Ehkä ne muut tosin vain liian graafisia makuuni 😄

    Lyhyempi oikein kiva sulla 👍

    1. Moikka kaima! Totta, mä en noita suoravärejä ookaan kokeillut! 👍🏼
      Kiitos mielipiteistä, mulla ne vaihtuu harvase päivä 😃 Lyhyt tukka mulla on ollut monesti, mutta olis tosiaan kiva jos sais siihen jonkun uuden twistin… Saa nähdä! /Riikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.