Video: Loppuun käytettyä kosmetiikkaa

Videota pukkaa! Innostuin kuvaamaan jo toisen videon lokakuun aikana, ja tällä kertaa aiheena on loppuun käyttämäni kosmetiikka. Näitä purkkeja ja tuubeja olinkin ehtinyt keräämään nurkkiin jo useamman kuukauden ajalta.

Alla suora linkki videoon sekä listaa tuotteista, joita videolla mm. käsitellään. Ensi kerralla pitää tehdä kunnon muistiinpanot, jotta muistan sanoa tuotteista kaiken oleellisen, monta juttua tuli mieleen vasta jälkikäteen. Toivottavasti kehityn koko ajan videoiden tekijänä ja sitä myöten tuotteista jutusteluunkin tulee ne pointit, jotka on oleellisia. :)

Apteekin_deodorantit

Cutrin_Evo_Erisan

Erisan

Lumene_tyhjentyneet

Sanex_Carmex_Nivea

Garnier_Euserin_Aco_Vaseline

YouTube-kanavalleni pääset tämän linkin kautta.

8 thoughts on “Video: Loppuun käytettyä kosmetiikkaa”

    1. Moikka Elina ja kiitos! Kiva kuulla, että videoista on iloa :) Joo, tässä oli piiiiitkän ajan tyhjät tuotteet… Jatkossa olisi tarkoitus tehdä näitä vähän useammin, niin tuotteitakaan ei olisi ihan niin paljon ja videoista tulisi vähän lyhyempiä. Kivaa viikkoa! /Riikka

  1. Videota katsoessa löytyi muutama tuote, jota olisi kiva kokeilla. Mahtaako tuossa Vichyn deodorantissa olla alumiinia?

    1. Moikka Minna, alumiinia taitaa valitettavasti olla kaikissa antiperspiranteissa. Tässä on suora linkki tuohon tuotteeseen, sieltä löytyy pienellä printillä kaikki ainesosat: http://www.vichy.fi/

  2. Kiva video, tässä tuli monta itselle kokonaan uutta tuotetta! Tuota Cutrinin hiuslakkaa voisin kyllä kokeilla, meillä kun näyttää olevan aika saman tyyppiset hiukset :)

    1. Kiitos Juulia, kiva kuulla :) Cutrinin lakka on kyllä tosi hyvä, suosittelen :) /Riikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.