Viikon biisi: paikoista parhaimmassa

Mietin usein jotain kappaletta kuunnellessani, että mikä olisi paras mahdollinen paikka ja tilanne kuulla tämä biisi.

Olisinko palmujen alla hiekkarannalla keinumassa musiikin tahtiin, hämyisessä ravintolassa esittämässä biisiä karaokessa vai juoksemassa hillittömässä vesisateessa. Yleensä ne tilanteet ovat vähän kaukaa haettuja, sellaista mielikuvitusleikkiä. Usein tärkeälle biisille kehittyy kuitenkin mielikuva siitä, missä sen kuulemisesta olisi maailman onnellisin.

Spotifyn viikon suositukset-lista tuotti lupaavan alun jälkeen pienen pettymyksen, kun listalla ei ollutkaan enää niin paljon hyviä biisejä kuin viikko sitten. Kaikkein pahinta oli kuitenkin se, että listalle oli eksynyt Christian Walzin Wonderchild. Sanonpahan vaan, että vihaan!

Viikon biisi löytyikin tällä viikolla vanhasta suosikista. Lana Del Rayn vallan maaginen ääni ja tämä yksi lempibiiseistäni hänen tuotannossaan. Tykkään kovin varsinkin tuosta biitistä ja siitä kohdasta, jossa kappaleen tempo muuttuu ihan täysin.

Ai missä sitten olisi paras hetki kaikista kuulla tämä biisi? Tietysti siellä missä alter egoni rakastuu salaperäiseen pahaan poikaan hämyisessä eurooppalaiskaupungin kapakassa.

Viikon guilty pleasureJuha Tapion Tykkään susta niin että halkeen. Tykkään tästä niin että hävettää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.