Viikon biisi

Klikkasin eilen töissä Spotifyn päälle ja ensimmäistä kertaa eteeni ilmestyi Suositellut-soittolista. Oli hiukkasen hämärä olo avata ohjelma puoliksi ajatuksissaan ja nähdä ekana oma pärstä ”levynkantenä”. No tämähän oli nyt se juttu, josta kuulin viime viikolla: Spotify taikoo viikoittain eteen soittolistan, jossa on oletuksena musiikkia, josta juuri sinä pidät.

Ensituntumalta Spotifyn Suositellut-lista osui ja upposi. Ei nyt ihan kaikki biisit, mutta olin oikeasti yllättynyt kuinka moni kappale oli just sellaista, mitä toivoinkin siihen hetkeen. Oli vanhoja tuttuja ja täysin uusia. Erityyppistä, ihan laidasta laitaan. Jotkut algoritmit  siellä joillain ohjelmistokaiffareilla surraa nyt aika hyvin, ainakin tähän suuntaan.

Tässä yksi parhaista biiseistä, mitä löysin eilen omalta listalta. Ennestäänkin tuttu, johon jäin nyt aivan totaalisesti koukkuun. Kannattaa katsoa videokin, aika väkevä.

Viikon guilty pleasure: Norlie & KKV – Ingen annan rör mig som du. Mennään vähän eri sfääreihin äskeisestä, mutta minkäs teet: tässä biisissä on vaan aivan tautisen tarttuva kertis. Jos kesä olis tullut, olis tämä ollut se kuumien kesäöiden hitti. Tämä on vähän kuin 2010-luvulle päivitetty Vill Ha Dig: en mä ruotsia niin puhtaasti osaa, mut sen verran ymmärsin, että jotain tuhmia tässä puhutaan ;) 

2 kommenttia artikkeliin ”Viikon biisi

  1. Petra L sanoo:

    Huomasin eilen ihan saman listan! En oo vielä ehtinyt kuuntelemaan, mutta vaikutti ensisilmäyksellä mielenkiintoiselta.

    Ja joo, toi ON tarttuva toi Ingen annan… :D

    • Riikka sanoo:

      Heippa Petra! Joo, kantsii tutustua siihen listaan! Ja JEE, sain ekan kommentin tänne uuden blogin puolelle, kiitos :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.