Viikon kahvila: Bean Bar

Viikon kahvilaksi valikoin tällä kertaa yhden suosikeistani, Bean Barin.

Oletko jo huomannut, että Bean Bar on muuttanut kivenheiton päähän entisestä sijainnistaan, Eerikinkadulle Kauppahallia vastapäätä? Entisessä paikassa Aurakadulla kahvila oli enemmän takeaway-henkinen, ja asiakaspaikkoja oli vain muutamia. Nyt valoisaan tilaan mahtuu mainiosti, ja kahvia ja muita herkkuja voi jäädä maistelemaan paikan päälle. Terassikin on jo auki!

Niille, joille Bean Bar on vielä tuntematon käsite: käykää ja ihastukaa. Tämä kahvila on ehdottomasti yksi Turun parhaista, mitä kahvin laatuun ja makuun tulee.

beanbar03

Ennen Bean Bar sijaitsi työpaikkani välittömässä läheisyydessä ja sinne oli jopa liian helppo poiketa ja napata kahvi mukaan, milloin ensimmäiseksi aamulla, milloin lounaan jälkeen. Onneksi siis muuttivat vain parinsadan metrin päähän, jotta saa vierailla jatkossakin. Oli silti hieman hassua juoda Bean Barin kahvi paikan päällä, kahvikupista. Yleensä kun tämän ihanan kahvin on juonut pahvimukista ja jossakin aivan muualla. Hyvä näin!

beanbar01

beanbar04

Tästä kahvilasta saa myös kätevästi kahvipavut kotiinsa mukaan. En ole itse ikinä ostanut, sillä olen laiska keittämään kahvia kotona, mutta mm. työkaveri on kehunut papuja vuolaasti.

beanbar02

Bean Bar ei ole pelkkä take away -kahvila tai kahvipaikka ylipäätään. Uudistuneen ilmeen myötä listalle ilmestyi mm. belgialainen vohveli, jota maistelin tällä viikolla jälkiruoaksi. Oli hyvää! Ja iso, vohvelin voi vaikka jakaa kaverin kanssa – paitsi jos tulee riitaa. ;) Vohvelin lisäksi kahvilasta saa myös herkullisia belgialaisia konvehteja, jotka ovat hyvän maun lisäksi erityisen kauniita katsella.  Ja toasteja. Ja teetä. Kaikenlaista löytyy!

beanbar06

beanbar05

Parasta Bean Barissa on ihana kahvi – mutta yhtä tärkeää on myös hyväntuulinen ja mukava palvelu! Kahville on mukava poiketa tai noutaa sellainen mukaansa, kun tietää että samalla voi rupatella niitä näitä muutaman lauseen verran kahvilan omistajan kanssa. Peukutan suuresti! Käykää tekin, uskallan väittää ettei tarvitse pettyä.

Bean Bar

Eerikinkatu 15

Avoinna

arkisin 8–20

la 10–18

su 12–17

Bean Bar Facebookissa

2 thoughts on “Viikon kahvila: Bean Bar”

  1. Okeii, noi marmeladiasiat on ehkä suloisin asia ikinä! Haluan tuollaisen, mennään pian käymään yhdessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.